Do dużej miski dodaj 2 szklanki jogurtu greckiego. Jeśli lubisz słodsze ciasto, możesz dodać trochę cukru lub słodzika. Dodaj 4 jajka, jedno po drugim, ubijając za każdym razem, aż jajka całkowicie połączą się z jogurtem. Przesiej 4 łyżki mąki kukurydzianej do mieszanki jajeczno-jogurtowej. Dobrze wymieszaj, aż nie pozostaną żadne grudki skrobi kukurydzianej.
Wlej ciasto do przygotowanej formy do pieczenia wyłożonej papierem pergaminowym, aby zapobiec przywieraniu i przeciekaniu. Piecz w nagrzanym piekarniku w temperaturze 160°C przez 25-30 minut.
Włóż wykałaczkę do środka ciasta. Ciasto jest gotowe, jeśli wykałaczka wychodzi czysta. Użyj rękawic kuchennych do wyjęcia formy do ciasta z piekarnika. Poczekaj około 30 minut, aby ciasto nie opadło. Po tym czasie wyciągnij ciasto i ciesz się smakiem.