Jednym z nich jest sycące danie, które zasmakuje zapewne każdemu. Do jego przygotowania wystarczy użyć kilka dodatkowych składników, które na pewno każdy posiada w swojej kuchni. Warto wypróbować ten przepis.
Paprykę obrać, dokładnie umyć, a następnie posiekać ją na mniejsze kawałeczki. Marchewkę wraz z ziemniakami po obraniu i opłukaniu zetrzeć na specjalnej tarce, która jest przeznaczona do przygotowania koreańskiej marchwi. Te kawałki muszą być nie tylko cienkie, ale i długie.
Po upływie tego czasu dorzucić jeszcze marchewkę i tym razem wszystko smażyć około 3 minuty co jakiś czas mieszając, aby składniki nie przypaliły się. W kolejnym etapie na tę samą patelnię dodać ziemniaki. Tym razem smażyć średnio 5 minut. Kiedy składniki będą już gotowe, należy dodać paprykę smażąc warzywa około minutki.
Na koniec wystarczy dodać przyprawy, ocet jak również sos sojowy. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać, aby właściwie połączyły się ze sobą.